top of page

OM OSS

Dyp lidenskap for teknologirekruttering

Kefi er en IT-kompetansebedrift som er spesialisert på rekruttering innen teknologi bransjen. Vår spisskompetanse er å attrahere (Search) og velge ut (Selection) personell med teknologi som fagfelt.

 

Vår erfaring er at passive jobbsøkere, IT-spesialister har det bra der de er i dag, men er åpen for å flytte på seg, men søker ikke aktivt nye jobber. De vet godt de er svært attraktive, har gode vilkår og mange har det fint der de jobber i dag. De profilene får ofte dårlig utbytte av å diskutere en rolle med generalist/ Executive Search rekrutterer. Kefi er karriererådgiveren som har spesial kompetanse innen teknologi og er faglig påkledd til å utfordre på hvilke arbeidsoppgaver og teknologier man bør fokusere på.

 

Vi har erfart at «innsalget» til passive kandidater er nettopp dette. Dette berører kjernen av vår rolle som teknologi rekrutteringspartner. Det er viktig å være tydelig på hvorfor vi kontakter nettopp den kandidaten. Kandidatene vi kontakter, vet at vi tilfredsstiller alle de tekniske og faglige kvalifikasjoner.

Vi bygger langsiktige relasjoner – enten det er til kunder eller kandidater. Vi har et genuint ønske om å forstå kundens forretning og tar oss god tid til dette. Dette er nøkkelen til presisjon i leveransen. Vi leverer et produkt der vår prosess kan tilpasses den enkelte oppdragsgiver. Vi avviker imidlertid aldri fra vår kvalitetsnorm.

 

Vi liker å jobbe i det stille. Den rette kandidaten er sannsynligvis ikke på søken etter ny jobb. Derfor foretrekker vi å jobbe med direkte søk – uten annonsering. Denne tilnærmingen gir en mer effektiv rekrutteringsprosess – og bedre presisjon. 

Vår tilnærming er enkel. Gi kundene våre tilgang til kandidater som oppfyller deres helt spesifikke behov både teknisk og kulturelt, samt leverer dette med kvalitet og personlig service. Vi tar sikte på å utvikle og pleie et langvarig forretningsforhold med våre kunder og kandidater ved konsekvent å levere enestående verdi og resultater.

Morten Johnsen

Daglig leder

+47 934 48 434 

  • Svart Linkedin Ikon

Min bakgrunn

Sophia Haaland

Headhunter

+47 455 16 005

  • Svart Linkedin Ikon

Min bakgrunn

bottom of page