top of page

KANDIDAT

Få innsikt i spennende teknologiske muligheter

Hold deg oppdatert på nye spennende karriere muligheter!
 

Hos Kefi ser vi ikke på kandidatene våre som varer. Vi setter pris på at det er forskjellige byråer som kontinuerlig henvender seg til dem med muligheter, som er måten industrien fungerer på. Det som skiller vår virksomhet fra dem er at vi innser viktigheten og privilegiet som er overlatt til oss av kandidatene som valgte å samarbeide med oss.​

Vi har omfattende kunnskap og erfaring i fra teknologi sektoren og vil samarbeide med deg for å finne spennende muligheter til vurdering. Dette betyr å ta deg tid til å forstå dine behov og møter som sådan hver kandidat for å diskutere individuelle ferdigheter, mål og interesser.

 

De fleste kandidater som vi prater med er ikke aktivt ute og leter etter en ny jobb, men vil likevel vurdere muligheten for å bytte jobb dersom de blir tilbudt nye spennende utfordringer.

 

Ved å utnytte vår bransjekunnskap og forståelse av dine mål, presenterer vi deretter spennende jobbmuligheter til din vurdering. Vi er i stand til å dele mer presise og bedre muligheter - ofte de som ikke blir annonsert offentlig.

 

Når du jobber med Kefi, vil du bli matchet med en profesjonell partner som er spesialist på bransjen de rekrutterer til. Vi forstår hvordan det er å jobbe i bransjen; vi snakker språket ditt. Målet vårt er å samarbeide med deg og gi omfattende, ærlige og nøyaktige råd gjennom hele rekrutteringsprosessen.

 

Til slutt sier det seg selv at vi vil behandle all kommunikasjon med deg på en konfidensiell måte, og at vi ikke vil henvende deg til en arbeidsgiver uten ditt spesifikke samtykke.

Kontakt oss i dag, så avtaler vi en uforpliktende prat. Kanskje har vi allerede drømmejobben for deg!

Uansett har vi i det minste funnet deg og før eller siden dukker det opp noen muligheter som kan være spennende å utforske. Da er det vi som ringer deg!
bottom of page